brodernabunyak.reismee.nl

Profiel

Naam Nuhi

Datum vertrek: donderdag 11 februari 2010
Dagen onderweg: 3760
Dagen te gaan: onbekend

Momenteel in: Nederland

Over mij/mijn reis

Dit is het reisblog van Nuhi en de Broderna Bunyak! Zoals het zich nu laat aanzien voert de reis via Noord-Europa naar het Midden-Oosten, vandaar naar Azie en dan terug naar Europa, de Balkan. Als er daarna nog verder gereisd moet worden zitten we waarschijnlijk al in de herfst van 2010 en dan wordt het tijd voor het Zuidelijk halfrond, Australie, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. We'll see, ik ben een week bezig en de plannen zijn al vijf keer gewijzigd Wink. Terugkomst is vooralsnog ongepland...

Het belangrijkste reiscriterium wordt de handhaving van de 20 graden isotherm: ik ben van plan alleen plaatsen aan te doen waar het overdag warmer is dan 20 graden celsius. Ik ben een ongelooflijke warm-weer-liefhebber en reizen doe je in korte broek Cool.

De reis heet Broderna Bunyak en dat is Zweeds voor de Gebroeders Bunyak. Ik zal een flink deel samen reizen met mijn neef Alban uit Zweden. Bunyak is de naam van onze vaders.

Ik nodig alle volgers en lezers uit mijn entries kritisch te bekijken. Een van de dingen die ik uit de reis wil halen is weer aan het schrijven te komen. Enige feedback op of wat ik hier publiceer leesbaar en leuk is, is daarom van harte welkom!

Vanaf deze plaats (Hengelo Overijssel, Nederland, 2 februari 2010) wens ik jullie alle goeds en, hopelijk, veel plezier met dit blog de komende tijd.

Nuhi